Zoeken

Een goede vakbond voor jonge militairen? De BBTV!

De BBTV is dé vakbond voor jonge beroepsmilitairen. Zo'n 10.000 jonge militairen zijn lid. De BBTV voert samen met de VBM (de grootste vakbond voor defensiepersoneel) overleg met Defensie over allerlei zaken die ook jou aangaan. Denk bijvoorbeeld aan je salaris! Hoe meer leden zich aansluiten, hoe sterker we staan!

 

Heb je een probleem dan kun je contact opnemen met onze gratis HELPDESK.

 

Natuurlijk kun je ook terecht bij onze Ledenservice. Dat zijn de mannen die je op vrijwel alle defensielocaties in Nederland bij de ingang van de eetzaal ziet staan. Heb jij een probleem of een vraag waar de BBTV misschien bij kan helpen, aarzel dan niet om jouw vraag te stellen. Daar staan ze voor! Alle medewerkers van de Ledenservice zijn oud-militairen met jarenlange ervaring.

 

Als lid kun je ook profiteren van diverse LEDENVOORDELEN, waardoor je je lidmaatschap er al snel uit hebt.

 

Als lid van de BBTV heb jij automatisch een collectieve ONGEVALLENVERZEKERING. Die geldt ook tijdens jouw uitzending. Je hoeft dus géén uitzendcertificaat meer in te sturen!

 

Ben jij nog geen lid? Vul dan het INSCHRIJFFORMULIER in! 

 

Als lid van de BBTV ben je automatisch lid van de grootste vakbond voor defensiepersoneel, de VBM. Voor de statuten en het huishoudelijk reglement van de VBM kijk je HIER.