Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur!

Lid van de BBTV? Dan krijg je hulp van Flyct

Heb jij letselschade geleden als gevolg van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval? Dan kan jij als BBTV-lid gebruik maken van de diensten van Flyct. Flyct is de nieuwe naam van Europrotector.

Europrotector was al een grote en toonaangevende specialist op het gebied van (letsel) schade. Het bedrijf is nu gefuseerd met een andere letselschadespecialist, Korevaar van Dijk. Dit bedrijf heeft net als Europrotector het Keurmerk Letselschadebehandeling en is een mooie aanvulling op Europrotector.

Flyct heeft nu zo’n 100 medewerkers en is daardoor de grootste speler in de belangenbehartiging van letselschadeslachtoffers. Flyct is in staat om haar service te vergroten doordat zij over een fijnmaziger netwerk van belangenbehartigers beschikt. Flyct zal naast de traditionele services (letselschade behandeling en loonvorderingen) nieuwe diensten ontwikkelen die mensen helpen als er iets gebeurt dat men niet dagelijks meemaakt. Flyct werkt uitsluitend voor gedupeerden en dus niet voor verzekeraars.

Wil je als BBTV-lid gebruik maken van de diensten van Flyct, neem dan wel altijd eerst contact op met de BBTV.

Wat is de procedure?

Bij een ongeval op het werk moet een 'proces-verbaal van ongevallen' (PVO) worden opgemaakt. Dat proces-verbaal wordt naar het ABP gestuurd. Meestal wordt een ongeval door het ABP aangemerkt als bedrijfsongeval of dienstongeval. Dit is een belangrijke beslissing, waaraan je na ontslag mogelijk rechten kunt ontlenen.

De BBTV kan die beslissing van het ABP beoordelen. Ook bekijkt de BBTV of Defensie aansprakelijk gesteld kan worden. Zo ja, dan kan de BBTV je helpen met deze aansprakelijkstelling. Als aansprakelijkheid door Defensie wordt erkend, zal de BBTV je zaak overdragen aan Flyct. Zij zorgen dan voor het verhalen van de schade.

Bij letsel met een andere oorzaak zal de BBTV je zaak direct overdragen aan Flyct. Bij Flyct kan je ook terecht als je privéschade oploopt door toedoen van anderen. Neem wel altijd eerst contact op met de BBTV!