Zoeken

Medezeggenschappers, opgelet!

Total Force Concept, Adaptieve krijgsmacht en Doorontwikkeling Krijgsmacht. Deze termen heb je in de afgelopen maanden binnen Defensie vast wel eens gehoord. De politiek en de defensietop zijn druk in de weer geweest met het opstellen van een visie over hoe de krijgsmacht de komende jaren eruit moet zien. Het woord ‘flexibilisering’ wordt veel gebruikt. Wat betekent dit voor de huidige krijgsmacht?

 

Hierover zal gesproken worden tijdens de Medezeggenschapsdag van de VBM en BBTV op woensdag 1 november.
Worden alle beschikbare instrumenten uit het BMD volledig benut en zijn er wellicht creatieve ideeën, waarmee medezeggenschap nog beter vorm gegeven kan worden?

Wellicht kunnen wij leren van medezeggenschappers die in een andere omgeving ook te maken hebben met veranderingen waarbij ook het woord flexibilisering aan de orde van de dag is. Een gastspreker zal zijn licht laten schijnen over hoe men de rol en de betrokkenheid van de medezeggenschap in veranderprocessen vorm geeft.

Meer info vind je hier

Aanmelden voor 30 oktober op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.