Zoeken

Actie bij Defensie

ActiebijDefensie740x214

Geen stemcode op brief ...

Je hebt het misschien al gemerkt: op de stembrieven (of in elk geval een deel daarvan) ontbreekt de stemcode. En die heb je wel nodig om te kunnen stemmen in het refendum van de VBM en BBTV.

Bij het printen (door de drukker) van de stembrieven is dit helaas misgegaan. De drukker heeft toegezegd de fout te herstellen: je kunt binnen enkele dagen een nieuwe brief verwachten, deze keer mét stemcode.


Als jij daar niet op wilt wachten, kun je een e-mailbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld jouw volledige naam en voorletters en jouw woonplaats. Registratienummer of people-softnummer volstaat ook. Dan ontvang jij je code in het antwoord-bericht.

Leden die in het buitenland wonen, en dus mogelijk langer moeten wachten op bezorging van de nieuwe brief, adviseren wij om de code per e-mail aan te vragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..