Zoeken

Meld je NU aan voor het WEBINAR over het stuklopen van het cao-overleg

Op de websites van de bonden heb je kunnen lezen dat de cao-onderhandelingen bij Defensie net voor Kerst wederom zijn stukgelopen. De kloof tussen wat Defensie aan arbeidsvoorwaardenruimte biedt en wat de bonden vragen is groot en bleek helaas niet te overbruggen. Ondanks dat Defensie door corona tot de vitale sectoren behoort, biedt noch de werkgever noch dit kabinet voldoende financiële ruimte om een fatsoenlijke cao af te sluiten.

We informeerden alle vakbondsleden hierover al op 24 december via onze websites:

 

We organiseren een Webinar

Normaal gesproken gaan we de kazernes in om jou en je collega’s te informeren. Door corona is dat helaas niet mogelijk. Daarom hebben de gezamenlijke bonden besloten over enkele weken voor alle vakbondsleden een Webinar te organiseren en jullie op die wijze te informeren. Daarna gaan we de niet-leden van informatie voorzien.

 

Het Webinar voor de leden vindt plaats op:

2 februari van 14.00-15.30 uur

 

Meld je aan! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heb je vragen?

Vooruitlopend op het Webinar kun je ons via de mail laten weten welke vragen je nu al hebt.

Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadere info volgt

We gaan je de dag vóór het Webinar, op 1 februari, een mail sturen met een unieke link waarmee je het Webinar bij kunt wonen.

We hopen dat we op jouw steun en betrokkenheid kunnen rekenen.

Namens de gezamenlijke vakbonden,

Jean Debie

Jan Kropf

Rob Pulles

Anne-Marie Snels