Zoeken

Money matters! Psst... we moeten praten

Heb jij ook het gevoel dat het geld dat we met zijn allen uitgeven, veel meer impact zou kunnen hebben? Heb je groene ideeën - maar sta je zelf regelmatig rood? Zie je kansen voor onze samenleving, maar heb je ’t gevoel ‘dit is groter dan ik’?   
 
Dan nodigen we je graag uit om mee te praten tijdens Money Matters op 3 juni van 19.00 tot 19.45 uur. Het bestuur van het grootste pensioenfonds van Nederland, ABP, neemt het initiatief voor dit online gesprek. Omdat ze graag beleid voor de toekomst willen maken, voor jouw toekomst. Omdat ze mee willen bouwen aan een samenleving waarin ons geld meer impact kan maken.
 
Daarom is iedereen welkom om mee te praten tijdens Money Matters. Nixers, millennials, ja zelfs boomers komen er vertellen over hun dromen, idealen en ideeën voor de maatschappij. Heb je zelf geen flauw idee, maar wel een mening en wil je die met ons delen? Ook mooi! Want we hebben juist mensen nodig die de dromen en idealen van anderen op scherp durven te zetten.
 
Kom daarom meepraten, meedromen - meeluisteren. Inspiratie genoeg tijdens Money Matters, want we hebben een paar prachtige voorbeelden uit de praktijk om de toon te zetten. NPO’s Talitha Muusse laat je tijdens deze live-uitzending kennis maken met het verhaal van deze toekomstdenkers:
 
•             Thijs Verheul – consuminder kleding-pionier
•             Hanna Riemersma – Mensenrechten-verdedigster bij Amnesty
•             Werner Schouten – voorzitter Jonge Klimaatbeweging
 
Maak je agenda leeg op 3 juni van 19.00 tot 19.45 uur voor een live gesprek over Goed doen met geld. Omdat een mens maar 50 minuten ergens de aandacht voor heeft, duurt dit nét iets korter. Lang genoeg om jou, ons – en anderen aan het denken te zetten!
Lees alles over Money Matters op https://www.abp.nl/moneymatters en meld je aan!