Zoeken

Jouw ideeën voor de arbeidsvoorwaarden 2022/2023

De leden van de BBTV en VBM hebben in meerderheid tégen de uitkomst van de arbeidsvoorwaardenbespreking voor het jaar 2021 gestemd. Nu stellen we de volgende (misschien wat vreemde) vraag:  

 

Mocht jij ideeën, opvattingen, suggesties, enz. hebben voor de arbeidsvoorwaarden 2022/2023, wil je die dan kenbaar maken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

 

Bij alle bonden bleek een meerderheid van de leden tegen de uitkomst van de arbeidsvoorwaardenbespreking voor het jaar 2021 te zijn. Dus ook de VBM- en BBTV-leden. Wij willen en kunnen 2021 natuurlijk niet vergeten; defensiemedewerkers hebben ook over dat jaar (hoewel het al voorbij is) recht op een verbetering van hun arbeidsvoorwaarden. Van de andere kant, opnieuw en uitsluitend het gesprek voeren over 2021 met Defensie heeft geen zin. Dat zou betekenen dat een verbetering over 2022 nog lang op zich laat wachten.

In de TRIVIZIER waarin wij de uitkomst van de besprekingen voorlegden, vroegen wij al om input voor de arbeidsvoorwaardenbesprekingen 2022 e.v.. Vele leden hebben daar gebruik van gemaakt door hun wensen kenbaar te maken. Hartelijk dank daarvoor!

 Wij kunnen ons echter heel goed voorstellen die die oproep niet door iedereen is gelezen of inmiddels weer vergeten. Vandaar deze reminder.