Zoeken

Bericht over machtigingscode ontvangen?

De VBM en BBTV kunnen voor hun leden de belastingaangifte verzorgen. Om dat te kunnen doen, hebben we jouw machtiging nodig. Voor alle leden die kort geleden gebruik hebben gemaakt van de Belastingservice, hebben we zo'n machtiging aangevraagd. Het gaat om een doorlopende machtiging voor de inkomstenbelasting (zodat we niet elke keer opnieuw een machtiging hoeven aan te vragen). Deze machtiging heb je mogelijk onlangs van de Belastingdienst ontvangen. Wat moet jij nu doen?

 

De laatste bladzijde, genaamd ‘Formulier- Registratie doorlopende machtiging intermediair goedkeuren’ (pagina 5 van de 5) is voor de BBTV bestemd. Daarop staat namelijk de activeringscode die door de BBTV geactiveerd moet worden. Let op: deze activeringscode is geldig tot 9 november aanstaande.

Dus bij deze het dringende verzoek aan iedereen, om deze activeringscode zo snel mogelijk naar de BBTV te mailen/sturen (bijvoorbeeld door een foto of scan te mailen).

Bij voorkeur naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar via de post mag ook:

BBTV Belastingservice
Postbus 93037
2509 AA Den Haag.

 

Let wel op!

Het opsturen van deze machtigingen betekent NIET jouw aanmelding voor de Belastingservice!

Aanmelden is nog steeds nodig, maar kan nu nog niet.

 

Vanaf midden november kun je je weer aanmelden voor de Belastingservice (en zo nodig een belastingafspraak maken).

 

De Belastingservice op locaties zal zijn van begin maart tot eind april 2024.

Vanaf januari 2024 kun je je aanmelden voor de opstuurservice.

 

 

Heb je een e-mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvangen? Deze e-mails zijn automatisch door ons belastinginvulprogramma gegenereerd. Je kunt handelen zoals in de aan jou gestuurde e-mail staat omschreven.

 

Codes gelden helaas maar voor 1 persoon per e-mailadres, dus niet voor de partner. Het verzoek is dan ook om ook de machtigingsbrief met code van jouw partner aan ons te mailen.

Bij voorbaat dank!