Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Op dinsdag 5 december zijn wij vanaf 15.30 uur gesloten. Let op: de BBTV Helpdesk is voorlopig alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur!

Referendum geopend - stemcode komt per post!

Alle stemgerechtigde leden van de VBM en BBTV kunnen tot 8 december 17.00 uur 2023 (Nederlandse tijd) stemmen over het Onderhandelaarsresultaat Arbeidsvoorwaarden 2024. Laat jouw stem niet verloren gaan en doe mee aan het referendum!

 

Voor de inhoud van het onderhandelaarsresultaat, met een toelichting daarop door de VBM / BBTV, verwijzen wij naar deze digitale extra editie van Trivzier/XRcise.

Alle stemgerechtigde leden ontvangen op het huisadres een stembrief met stemcode waarmee ze hier hun stem kunnen uitbrengen. Vooral voor leden met een buitenlands woonadres kan de bezorging van de brief langer duren. Wij willen je vragen om enig geduld te betrachten. Heb je na 20 november de brief met code nog niet ontvangen, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op 12 december zal er een vergadering van het Sectoroverleg Defensie worden gehouden, waarin de uitslag van de verschillende achterbanraadplegingen door de diverse bonden kenbaar zal worden gemaakt.

www.referendumvbm.nl