Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur!

Voorlichtingen nieuwe pensioenstelsel

Op verschillende locaties in Nederland zullen voorlichtingen worden gegeven over het nieuwe pensioenstelsel voor overheid- en onderwijspersoneel en de overgang van het bestaande naar het nieuwe stelsel. De eerste 2 data en locaties staan gepland. 

 

  • Op dinsdag 23 april begint om 19.30 uur een voorlichting in Dorpscentrum Oegstgeest aan de Lijtweg 9 in die plaats.
  • Op donderdag 25 april is een voorlichting in het Van der Valk Hotel Hengelo. Adres: Bornsestraat 400, Hengelo. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur.

 

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle leden in de regio Oost-Nederland en West-Nederland. Voor de regio’s Noordwest-Nederland, Noord-Nederland, Midden-Nederland, Oost-Brabant/Limburg en West-Brabant/Zeeland volgen op een later moment data en locaties voor bijeenkomsten. Datzelfde geldt voor de defensielocaties waar voorlichtingen gegeven zullen worden.

Wijzigingen Afdelingsvergaderingen

De voorlichtingen op 23 en 25 april betekenen ook een verschuiving voor de VBM/BBTV Afdelingsvergaderingen die op die dagen gepland staan.

De afdeling Valkenburg zal op 23 april na de pensioenvoorlichting vergaderen, vanaf 21.30 uur, eveneens in het Dorpscentrum Oegstgeest.

De afdeling Twente/Eibergen vergadert op 25 april eveneens in het Van der Valk Hotel Hengelo en wel vanaf 18.30 uur.

Zoals gezegd, voor de overige regio’s worden voorlichtingen gepland. Data en locaties zijn nu nog niet bekend maar zullen zodra deze bekend zijn gesteld op deze website gepubliceerd worden.

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij s.v.p. voor welke locatie je je aanmeldt.

 

Meer weten? Lees hier meer over het hoofdlijnenresultaat en het concept-transitieplan!