Zoeken

Bereikbaarheid Helpdesk

Let op: de BBTV Helpdesk is tijdelijk alleen bereikbaar tussen 10.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 1400 uur! 

Bij spoedeisende zaken: tel. 070 3155111, keuzemenu toets 4

 

 

Voordelige verzekeringen bij Aon

Voordelige verzekeringen voor BBTV-leden bij Aon

Kun je voordeel hebben van je BBTV-lidmaatschap bij het afsluiten van verzekeringen? Jazeker, dat kan. Voor BBTV-leden bestaat er een speciaal ontwikkeld verzekeringspakket. Deze verzekeringen worden collectief ingekocht. Daarom profiteer je van een flinke korting op de premie en van uitstekende voorwaarden.

N.B: Als lid van de BBTV heb jij sowieso al een GRATIS unieke collectieve ongevallenverzekering!

Wat kan ik verzekeren?
Van alles: auto en motor, vakantiereizen, uw woonhuis, de inboedel. Zelfs risico’s van rechtsbijstand dek je bij Aon eenvoudig én voordelig af. Over de kwaliteit van je verzekering hoef je je geen zorgen te maken. Aon Verzekeringen is de grootste verzekeringsmakelaar ter wereld.

Online gemak
Service en gemak staan voorop. Dankzij jouw persoonlijke digitale polismap heb jij op elk gewenst moment inzage in jouw gegevens. Ook kun je via de digitale polismap wijzigingen doorgeven en de afhandeling van eventuele schademeldingen volgen.

Meer weten?
Alle informatie vind je op: www.aonverzekeringen.nl/vbm

(Tip: let op of de assurantiebelasting en eventuele bijkomende kosten zijn meegerekend.)


Liever persoonlijk advies?

Neem dan contact op met de afdeling Klantenadvies op telefoonnummer: 010 - 448 8875. Zij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur bereikbaar en helpen u graag verder.

Naast deze schadeverzekeringen heeft Aon voor actief dienende leden van de VBM en BBTV, een speciale en uitgebreide dekking voor je persoonlijke bezittingen op de kazerne/compound geregeld. Dit is de speciale kazernedekking. Kostbaarheden, zoals muziekinstrumenten, parachute- en duiksportuitrustingen zijn gedekt tot maximaal € 7.000. Voor sieraden, laptops, portable audio-, foto- en videoapparatuur en beeld- en geluidsdragers (inclusief accessoires) wordt een dekking geboden tot maximaal € 1.000.

Deze kazernedekking zit standaard in de inboedelverzekering. Woon je nog thuis of wil je alleen deze speciale dekking hebben? Dan kun je deze ook los afsluiten.

De kazernedekking is tijdelijk niet via de website af te sluiten, maar wel telefonisch. Bel hiervoor met AON (tel. 010 448 8875).

 

Aanvullend verzekeren voor persoonlijke ongevallen

Een ongeval kan grote financiële gevolgen hebben. Bovenstaande bedragen kunnen dan ontoereikend zijn. Door naast de collectieve ongevallenverzekering een extra persoonlijke ongevallenverzekering voor jou en je gezinsleden via Aon af te sluiten, verzeker je je van een kapitaalsuitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.

In de persoonlijke ongevallendekking voor de militairen zijn ongevallen, veroorzaakt in oorlogssituatie, of blijvende schade door post traumatische stress eveneens verzekerd.

Voor je gezinsleden

Voor jouw gezinsleden kun je ook een ongevallenverzekering afsluiten. Kijk hier voor het aanmeldformulier.

De algemene polisvoorwaarden van de Persoonlijke ongevallenverzekering vind je hier.

De premies voor de ongevallenverzekering zijn de daadwerkelijke kosten. Er hoeft geen 21% assurantiebelasting te worden betaald en er komen geen bijkomende kosten bij. Let op: dit geldt niet voor andere verzekeringen!