Zoeken

Zit jij in een MC? Laat het de BBTV weten!

Gelukkig zijn er in deze drukke tijd nog altijd collega’s, die in een MC willen zitten(MC = Medezeggenschaps Commissie). Bedankt daarvoor! Een groot aantal van die MC-leden is ook lid van de BBTV.

 Als lid van de BBTV kan jij gebruik maken van het Bureau Ondersteuning Medezeggenschap (BOM). Vanuit dit BOM wordt (meestal 1x per jaar) een Medezeggenschapsdag georganiseerd, waarin specifieke / actuele onderwerpen aan de orde komen. Ook worden er vaak regiobijeenkomsten georganiseerd. Op zo’n bijeenkomst kunnen MC-leden met elkaar en met de vakbond ervaringen uitwisselen.

Op verzoek kunnen we naar jouw MC komen voor een bijeenkomst. Bovendien kan jij je als MC-lid aanmelden voor de ‘BOM brief’. In die nieuwsbrief vind je actuele informatie over MC-onderwerpen.

 

Doe dit vooral, maak gebruik van de expertise van jouw vakbond!

 

Weet de BBTV welke leden er in de medezeggenschap zitten? Voor een groot deel wel. Als je door middel van verkiezingen in een MC bent gekomen, weet de BBTV als het goed is dat jij in de MC zit.

 

Maar het kan ook zijn dat jij, als tweede op de lijst, iemand vervangen hebt die om één of andere reden de MC heeft verlaten. De BBTV wordt dan niet automatisch op de hoogte gebracht, dat jij in de MC zitting hebt genomen.

 

Is dit in jouw geval ook zo? Laat dan weten aan de BBTV dat jij in de MC zit. Doe dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Twijfel je of de BBTV wel weet dat jij in een MC zit? Ook dan stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook als je de MC verlaat, horen wij dat graag. Zo kunnen wij de lijst van MC-leden namelijk zo actueel mogelijk houden. Graag een mailtje naar hetzelfde mailadres!

 

Meer informatie over het Bureau Ondersteuning Medezeggenschap vind je bij Ton van Elst. Tel. 070 3155137 of @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..